Bunk verhuizingen Amersfoort

contact Offerte aanvragen
VERHUIZEN TIJDENS DE CORONA CRISIS
Lees meer

Verhuizer Amersfoort

Bunk verhuizingen 'De verhuizer van Amersfoort'

Wist u dat "verhuizen" al jaren in de stress top 5 staat genoteerd? Niet z verwonderlijk dus dat veel mensen als een berg tegen hun verhuizing opzien. Bunk begrijpt dat als geen ander. Al meer dan 80 jaar zorgen de medewerkers van Bunk voor een plezierige en vlekkeloze verhuizing. Met begrip voor de impact die een verhuizing kan hebben.

Als erkend verhuizer mag u natuurlijk de nodige kwaliteit van ons verwachten. Daarnaast onderscheiden wij ons met name op de volgende punten:

  • Bunk werkt met vaste ploegen waardoor de medewerkers goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit geeft een prettige werksfeer en een grotere ervaring.
  • Duidelijke afspraken vooraf en vastgelegd in een overzichtelijke offerte. Hierdoor geen discussies achteraf.

Particuliere verhuizing

Wat moet ik regelen? Ga ik zelf inpakken? Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig? Hoe zit het met de planning? Heb ik een draaiboek of checklist nodig? Wat kost zo’n verhuizing? Bunk Verhuizingen verhuist al jarenlang particulieren in en in de regio van Amersfoort. 

Meer lezen

Bedrijfsverhuizingen 

Bedrijfsverhuizingen Bunk verhuizingen Amersfoort

Bij het verhuizen van bedrijven en instellingen is het onze uitdaging om de onderbreking van uw bedrijfs- of productieproces tot een minimum te beperken. Dit doen wij door samen met u een duidelijk plan van aanpak op te stellen.

Meer lezen

Opslag Bunk
Verhuizingen

Opslag Bunk verhuizingen Amersfoort

Ook voor het opslaan van uw inboedel heeft Bunk de juiste oplossing. In grote containers van 7 tot 10 m3 wordt uw inboedel geladen en opgeslagen. Deze units worden met een heftruck in en uit de vrachtwagen geplaatst. Uw inboedel wordt dus niet meer overgeladen.

Meer lezen