Verhuizer België

Bunk verhuizingen verhuist u naar België!
Verhuizen in België en voor verhuizingen naar het buitenland kan Bunk verhuizingen je helpen. Een particuliere verhuizing of een uitgebreide bedrijfsverhuizing. Bunk verhuizingen zorgt ervoor dat uw verhuizing efficiënt en planmatig gebeurt. Bent u op zoek naar een verhuizer die u kan verhuizen naar België? Zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen zal Bunk verhuizingen bij u langskomen om alles voor de verhuizing te bespreken. Op deze manier weten beide partijen waar ze aan toe zijn en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd wat het kost om naar België te verhuizen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Verhuizer Europa

Bij verhuizingen naar het buitenland is bij aangesloten EEG landen de papieren rompslomp van inklaring e.d. weggevallen. Maar voor de landen waar dit nog wel aan de orde is heeft Bunk de expertise in huis. Door onze samenwerking met geselecteerde collega bedrijven kunnen wij uw inboedel snel door heel europa bezorgen. Door er voor te zorgen dat de verhuiswagens met meerdere klanten geladen worden, betalen deze klanten samen de transaportkosten en, is een scherp tarief uw voordeel.

Door dit systeem van groepage kunnen wij ook kleinere zending concurrerent door Europa vervoeren. Neem contact met ons op om te vernemen waar we de komende tijd in Europa gaan afleveren.

Opslag

Ook voor het opslaan van uw inboedel heeft Bunk de juiste oplossing. In grote containeres van 7 tot 10 m3 wordt uw inboedel geladen en opgeslagen. Deze units worden met een heftruck in en uit de vrachtwagen geplaatst. Uw inboedel wordt dus niet meer overgeladen. U ziet direct hoe het geladen en opgeslagen wordt. Mits tijdig aangegeven is het geen enkel probleem om tussentijds bij uw inboedel te komen. U kunt natuurlijk ook zelf uw inboedel komen aanbrengen. Onze opslaghallen zijn ingericht voor uitsluitend inboedelopslag. Verwarmd, beveiligd en met een strikt controle programma op ongedierte.